Gezond dier dankzij gezonde voeding

In de biologische landbouw ligt de nadruk op voorkomen van ziektes.  Een goed uitgebalanceerde voeding is één van de belangrijkste peilers om een gezond dier te kweken.  Hier bieden wij alvast een antwoord.

Elk voeder werd zorgvuldig samengesteld door onze nutritionisten, perfect aansluitend bij de specifieke behoeftes per diersoort per levensfase.
Kruiden, vitamines en mineralen worden toegevoegd om de dieren extra ondersteuning te bieden tijdens bepaalde levensfases of bij de productie.

Wij zijn overtuigd van het positieve effect hiervan op de gezondheid van het dier.

Voeders gecertificeerd voor biologische landbouw

Alle producten zijn geproduceerd conform de Europese verordingen CEE 834/2007 en 889/2007 omtrent de biologische landbouw. De conformiteit van onze producten wordt gecontroleerd door Certisys BE-BIO-01. U vindt ons bio-certificaat op deze site.

De keuze voor bio komt er omdat wij enerzijds merken dat er een toenemende vraag is naar biologische producten. 
Anderzijds gelooft Bio’Or in de toekomst van de biologische veetelt. Met deze keuze willen we actief meehelpen naar het streven van een gezonde, duurzame aarde. 

Gegarandeerde traceerbaarheid

Wij kiezen al onze grondstoffen zorgvuldig uit, en verzekeren de traceerbaarheid van op het veld tot bij u.  Wij werken met een sluitend traceerbaarheidssysteem en kunnen onze producten volgen van op het veld tot het eindproduct bij de klant.  Onze inspanningen werden beloond met een GMP-certificaat dat u terug vindt op deze site.

Persoonlijk advies

Onze specialisten zijn al jaren lang actief in de sector van de veevoeding. 

Wij staan u graag bij met onze vakkennis en geven u persoonlijk advies op vlak van
* voeding
* diergeneeskunde
* management